Är du mellan 13 och 15 år och vill jobba under skollovet?

Är du mellan 13 och 15 år och vill jobba under skollovet?

Då kan du jobba under lovet i någon av Helsingborgs stadsdelar.

Vad är det för typer av jobb?

Du får göra enklare arbetsuppgifter, till exempel plocka skräp, rensa i rabatter och dela ut information till de som bor i stadsdelarna. Jobbet innebär inte något tungt fysiskt arbete. Arbetstiderna är klockan 10:00-13:00 varje helgfri vardag.

Vem kan söka skollovsjobb?

Du som är i åldern 13-15 år.

Vad är lönen?

Du får 600 kronor för en veckas jobb. Lönen betalas ut till ditt bankkonto som du tillsammans med en vårdnadshavare anmäler till Swedbanks kontoregister (oavsett vilken bank du har) innan du börjar på ditt skollovsjobb. Om du inte anmäler ett konto skickar vi istället hem en utbetalningsavi till dig med posten. Viktigt att du har uppgett rätt adress vid ansökan och att ditt namn står tydligt på brevlådan.

Hur anmäler jag mitt intresse?

Du anmäler dig via ansökningsformuläret på denna sida när det är aktuellt att söka. Det är inga särskilda urvalskriterier. Arbetsledare behövs bara under sommarlovet.

Obs! Alla jobb är nu tillsatta för vecka 8 (17-21 februari 2020). Vi återkommer i början av mars inför sommaren 2020.

När får jag besked?

Senast den 14 februari 2020 får de som har fått jobben för vecka 8 besked från Ingemar Gullström som samordnar skollovsjobben för de yngre. De får också besked om vilket område de kommer att jobba i. Får du inget besked före den 14 februari har du tyvärr inte fått någon plats.

Vad är afi?

Ibland kallar vi jobben för afi, det står för arbetsförberedande insats. Helsingborgs stad arrangerar skollovsjobben (afi).

Frågor?

Kontakta Ingemar Gullström, samordnare för arbetsförberedande insats, mellan klockan 09:00 och 11:00 måndag-fredag.