Jobbsatsning för unga

Du som är arbetslös, mellan 18 och 29 år och inskriven på arbetsförmedlingen kan få hjälp av arbetsförmedlingen att hitta ett arbete.  

Du är aktuell för de lediga jobben om du är arbetslös och mellan 18 och 24 år, inskriven på arbetsförmedlingen och tillhör ungdomsgarantin och/eller om du är mellan 18-29 år och har försörjningsstöd. Tänk på att uppdatera din sökandepresentation på arbetsförmedlingen.

Du kan bli kontaktad utifrån de krav som arbetsgivarna har på de tjänster som de söker personal till.

För att bli kandidat till de tjänster som du är intresserad av är det viktigt att din sökandepresentation hos arbetsförmedlingen är uppdaterad med aktuell information om dina erfarenheter, utbildningar och kontaktuppgifter.

När det dyker upp ett ledigt jobb som matchar din kompetens, kommer din arbetsförmedlare att höra av sig till dig.

Helsingborgs stad och Arbetsförmedlingen matchar det du kan med de krav som arbetsgivarna har på olika tjänster. Oftast handlar det om arbete som inte kräver någon längre utbildning.

Du kan uppdatera din sökandepresentation genom att tala med en handläggare på Arbetsförmedlingens kundtjänst. Kundtjänsten når du genom att ringa vardagar 08:00-22:00, lördagar och söndagar 10:00-16:00. Telefonnumret är 0771-416 416.

För ytterligare information och kontakt med Arbetsförmedlingen kan du besöka deras webbplats.

Du kan även besöka arbetsförmedlingen i Helsingborg.

Besöksadress: Södergatan 39, Helsingborg (karta).
Öppettider: måndag till fredag klockan 10:00–18:00.