Praktik vid event

Ansökningstiden för praktik som drömljusvärd är du slut och vi har påbörjat matchningen till eventet.

Om du blir erbjuden en praktikplats får du besked via ”Mina Sidor” senast den 31 januari. Dina inloggningsuppgifter fick du till din e-postadress när du anmälde dig. Har du fått ett erbjudande om praktik måste du tacka ja eller nej till erbjudandet senast den 2 februari.

Har du inte fått något erbjudande? Ibland får vi avhopp och då kontaktar vi reserver via telefon.

Vilka dagar gäller det?

Du kan praktisera under en av perioderna:

  • 9-11 februari
  • 12-14 februari eller
  • 15-18 februari

Arbetstid och ersättning

Arbetstidstiden är klockan 17:30-22:00. Praktikersättning är 84 kr/timme + ob-tillägg för kvälls- och helgarbete. För att kunna söka måsta du vara folkbokförd i Helsingborg och mellan 18 och 20 år (född 1998-01-01 – 2000-01-28).

När får jag svar på min ansökan?

Du får svar senast den 31 januari. Du måste tacka ja/nej till erbjudandet senast den 2 februari och delta på ett obligatoriskt informationsmöte den 5 februari.

För mer information om praktiken kontakta Veronica Månefrost Nord.

Vad är Drömljus?

Drömljus är ett ljus- och ljudevenemang som under tio dagar förvandlar parker, gator och torg i Helsingborg till inbjudande och minnesvärda mötesplatser.

Som drömljusvärd hjälper du besökarna, svarar på frågor och informerar om evenemanget, till exempel var de hittar installationer och anmäler sig till guidade turer. Det är viktigt att du tycker om att möta människor och att du är serviceinriktad.