10 dec
Anna Järvinen

10 december 2021, 19:00 - 20:00

Stadsteatern salong Lillan

Book tickets now

Våren 2020 gav Anna Järvinen ut sitt sjätte album ”Vestigia terrent” (latin för ”spåren avskräcker”) – ett album där Järvinens svävande och svepande, eteriska och drömskt dröjande röstslingor försöker fånga tidens flykt. Albumet fick lysande kritik i bland annat Aftonbladet, Dagens Nyheter, Dagens Industri och Svenska Dagbladet som gav albumet 5/5.

Anna hade länge strävat efter att göra ett album som både finns nära vid din sida i din vardag och som också siktar högt och svävar bland molnen. Resultatet är en glittrande poppärla som både är djupt träffande och behagligt som en sommarbris.

Rekommenderad ålder: från 12 år

Föreställningen är en del av arrangemanget ”Jultjutet” – två veckor med överraskningar för stora och små! Läs mer på helsingborgsstadsteater.se/jultjutet/.

Läs våra köpvillkor här Helsingborg Arena & Scen – (ebiljett.nu)

Lillan har ett begränsat antal rullstolsplatser på rad 1. Vänligen kontakta biljettkassan för bokning genom att mejla ombud@helsingborg.se eller ring 042-10 68 10.

Kom i stämning med oss i Lillans foajé!

En timme innan varje föreställning bjuder vi på härlig afterwork. Lyssna på musik från våra DJ:s och häng med ditt sällskap. Vi serverar en härlig jultallrik med skinka, senap, köttbullar och rödbetssallad på vörtbröd för 125 kr (195 kr med ett glas rött, vitt eller bubbel till). Alkoholfria alternativ finns. Vi ses i värmen!

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis vid besök på Helsingborgs stadsteater. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.