3 nov
Dogge Doggelito Föreläser ”2 Lax Guld”

3 november 2021, 14:00 - 15:30

Dalhem centrum matsalen

Dogges föreläsning handlar om att vända det negativa till det positiva samt att tro och satsa på sina egna drömmar. Dogge är själv född, uppväxt och fortfarande bosatt i Alby- Norra Botkyrka, så han har en del att berätta om utsatthet, utanförskap och förstörelse men även om det berikande med gemenskap och möjligheter som vardagslivet erbjuder i samspel med folk med rötter i andra kulturer.
Det är framförallt i förorten som Dogge finner sitt engagemang och låter sig inspireras. Onsdagen 3 november tar han med sitt engagemang till Dalhem centrum. Med den omtyckta föreläsningen ”2 Lax Guld” delar Dogge med sig av sin livserfarenhet och sin uppväxt i ett område som ofta ses som utsatt. Ett stort fokus ligger på att som ung våga tro på sig själv, att våga bygga något och ta klivet att satsa på sig själv. Att helt enkelt använda sin styrka till att vända något negativt och motigt till något positivt. Han pekar även mycket på att inse vinsten av mångfalden, att behandla varandra med respekt och utan fördomar. Dogge är en föreläsare som i första hand vänder sig till ungdomar och har en intressant historia och ett positivt och starkt budskap att dela med sig av.

Plats: Matsalen på Dalhem centrum.
Tid: klockan 14.00-15.30.

Aktiviteten kräver ingen föranmälan. Aktiviteten är gratis. Begränsat antal platser: 150 platser (kan komma att förändras beroende på FHM rekommendationer).

Ålder
11-17 år