2 nov
H22 invånarråd för äldre, tema framtidens boende

2 november 2021, 09:30 - 11:30

Dunkers Kulturhus

Book tickets now

Hur skulle ett hem för hela livet kunna se ut? Vad behövs för att skapa framtidens boende? Det är några av frågorna som diskuteras vid nästa H22 invånarråd för äldre.

Under H22 City Expo kommer vård- och omsorgsförvaltningen tillsammans med bland andra Helsingborgshem att ha en visningslägenhet på Drottninghög där du kan uppleva både befintlig välfärdsteknik och en del av den teknik och smarta lösningar som kommer att användas i framtiden. Lägenheten är uppbyggd och inredd för att möta framtidens utmaningar. Genom smarta lösningar, nytänkande design och innovativ teknik skapar vi ett hem för hela livet. Detta gör det också möjligt för såväl äldre som personer med funktionsnedsättning att bo kvar hemma och leva ett mer självständigt liv. Många av lösningarna, tjänsterna och produkterna är framtagna efter behov från kunder, medarbetare och invånare i Helsingborgs stad och medarbetare. Invånarrådet är en del av detta arbete, och genom att delta har du möjlighet att påverka och bidra till H22 City Expo.

På invånarrådet deltar kommunalråden Lars Thunberg och Michael Rosenberg som representanter för stadens politiker samt medarbetare från vård- och omsorgsförvaltningen och Helsingborgshem.

Invånarrådet riktar sig främst till dig som är 70 år eller äldre, men du är välkommen även om du inte fyllt 70 år

Ålder
70-100 år