1 nov
Höstljus på Sofiero – Entré efter 18:00

1 november 2021, 18:00 - 21:00

Sofiero slott och slottsträdgård, onumrerat

Book tickets now

När de sista blommorna vissnat ner tänder vi upp Sofiero och under två höstveckor kan du uppleva den vackra slottsparken i nytt ljus. Varje kväll mellan 31 oktober och 14 november slår vi upp grindarna till Höstljus, en stämningsfullt upplyst park med spännande ljusinstallationer inspirerade av Kronprinsessan Margaretas färgpalett, intressen och historia.

I parken finns gott om plats att hålla avstånd och du kan i lugn och ro njuta av parkens olika upplysta delar och låta barnen leka vid de kungliga lekstugorna. Orangeriet håller öppet för den fikasugna och Slottsrestaurangen erbjuder en värmande meny.

Öppettiderna för Höstljus är 16:00-21:00, men för att minimera köer vid entrén har vi två olika entrétider som du måste anpassa dig efter. Välj att boka din biljett med entré innan klockan 17:30 eller efter klockan 18:00. Observera att biljetten endast är giltig till det enskilda datumet och den specifika entrétiden du valt. Varmt välkommen att boka den tid som passar dig bäst. Hoppas vi ses i parken!

Begränsat antal platser
Vänligen notera att vi har begränsat antal platser och att förköp krävs. Du med Sofiero årskort eller Kulturkort har fri entré, men måste ändå förboka din biljett. Detsamma gäller för barn och ungdomar under 18 år som också går in gratis.

Du som kund är ansvarig för att kontrollera att din biljett gäller för den dag du planerar att besöka oss. Du är även ansvarig att kontrollera om något har ändrats inför ditt besök. Biljetten medger endast ett inträde vilket verifieras via automatisk inläsning av den tryckta streckkoden. Streckkoden accepteras endast en gång och anses alltså därefter förbrukad. Biljetten är en värdehandling. Vänligen notera att borttappad biljett ersätts ej.

Tillfälliga köpvillkor
På grund av covid-19 har vi anpassat våra köpvillkor tillfälligt. Det innebär att du kan avboka din biljett och få pengarna tillbaka. Observera att serviceavgiften återbetalas ej. Vänligen kontakta oss senast 24 timmar innan entrébiljettens giltiga datum. Maila till sofiero.entre@helsingborg.se med titel ”avbokning av biljett” och bifoga entrébiljetterna. Förtydliga i text biljettens ordernummer.

Parkering
Under Höstljus tar vi betalt för parkeringen. Endast förköp eller betalning via parkeringsappar på plats.

Arrangör: Sofiero slott och slottsträdgård