9 dec
Maxida Märak

9 december 2021, 19:00 - 20:00

Stadsteatern salong Lillan

Book tickets now

Maxida Märak – ett av de senaste stjärnskotten från TV-programmet ”Så mycket bättre” ger oss sin personliga tolkning av andras musik genom en blandning av nyskapande hiphop, elektroniska beats och magisk jojk. En unik och spännande kombination som återspeglar Märaks samiska rötter.

Maxida Märak har äntrat det offentliga rummet med dunder och brak och syns frekvent i såväl spellistor som på livescener, i TV och i dagspress. Med texter som är raka, ärliga och ofta politiska, med personliga berättelser och en unik musikblandning väcker Märak tankar och förståelse för hur det är att växa upp som same i nutida Sverige.

Rekommenderad ålder: från 12 år.

Föreställningen är en del av arrangemanget ”Jultjutet” – två veckor med överraskningar för stora och små! Läs mer på helsingborgsstadsteater.se/jultjutet/.

Läs våra köpvillkor här Helsingborg Arena & Scen – (ebiljett.nu)

Lillan har ett begränsat antal rullstolsplatser på rad 1. Vänligen kontakta biljettkassan för bokning genom att mejla ombud@helsingborg.se eller ring 042-10 68 10.

Kom i stämning med oss i Lillans foajé!

En timme innan varje föreställning bjuder vi på härlig afterwork. Lyssna på musik från våra DJ:s och häng med ditt sällskap. Vi serverar en härlig jultallrik med skinka, senap, köttbullar och rödbetssallad på vörtbröd för 125 kr (195 kr med ett glas rött, vitt eller bubbel till). Alkoholfria alternativ finns. Vi ses i värmen!

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis vid besök på Helsingborgs stadsteater. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.