21 nov
Min Sanna Jul – Sanna Nielsen

21 november 2021, 18:00 - 20:00

Konserthuset Stora Salen

Book tickets now

I år firar Sanna Nielsen 25 år som artist! Det firar hon genom att åka på en stor rikstäckande julkonsertturné. Tycker du precis som Sanna att julen är en magisk högtid? Då är vi övertygade om att den här konsertkvällen kommer att få dig att älska julen ännu lite till.

I konserten Min Sanna Jul bjuder Sanna på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik tillsammans med några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Med en innerlig och varm inramning förpackar de låtar på ett nytt sätt som du inte tidigare upplevt. Varje konsertkväll kommer att kännas både unik och personlig med musik och musikalitet i alla tempon. Självklart bjuds vi även på minnen, värme och fina mellansnack.

Sanna Nielsen är en av våra absolut mest folkkära artister. Genom karriären har vi lärt känna den fantastiska rösten, hittarna, allsångsledaren, musikalstjärnan, konsertartisten, popprinsessan och inte minst tv-personligheten. Men det absolut mest självklara för Sanna är kanske ändå julen – och att göra julkonsert och sprida julglädje ute i landet. Skänk dig själv den bästa av julkvällar med den magi och samhörighet som bara ett fullblodsproffs som Sanna kan ge.

Produceras av: Krall Entertainment och 2Entertain.

Åldersgräns: 5 år med målsman, rekommenderas från 13 år.

Se hela turnéplanen och läs mer på: www.showtic.se/minsannajul

Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042 -10 42 80

Hjärtligt välkomna!