Percys pris: tävla i dans, fotografering och pickleball

10 augusti 2022, 00:00 - 23:59

10 aug
Percys pris: tävla i dans, fotografering och pickleball

Du som är född 2003-2009 och bor i Helsingborg kan tävla inom dans, fotografering och pickleball, med chans till fina priser så som stipendium på upp till 9000 kronor.

Varje tävling har sina egna priser, regler och datum. Du får gärna delta i flera tävlingar samtidigt! Priset delas ut tack vare Percy Nessling, som grundade stiftelsen med samma namn.

Prisutdelningen är den 28 september klockan 18.00 på Tryckeriet.

Här kan du läsa mer om alla tävlingar

Tid: juni-augusti 2021
Ålder: 13-19 år (född 2003-2009)
Pris: gratis
Arrangör: Percy Nesslings stiftelse och Helsingborgs stad.

Sommarens tävlingar

  • Fotografering: Tävla i fotografering och välj ut en bild som du själv har tagit. Temat för i år är ”Utmaning” . En utmaning kan vara vad som helst. Kanske något du aldrig tidigare vågat och som du varit lite rädd för? Det är bara du som kan avgöra vad som utmanar just dig. Skicka in ditt bidrag senast 31 augusti till HusEtt@helsingborg.se tillsammans med namn, personuppgifter, adress och telefonnummer. Ange om bilden är tagen med systemkamera, kompaktkamera eller mobiltelefon. Motivera gärna varför du har valt just den bilden som ditt bidrag. Förstapris: 3000 kronor. Andrapris: 2000 kronor. Tredjepris: 1000 kronor.
  • Pickleball: Pickleball är en ny racketsport som växer snabbt i Sverige. Pickleball spelas med ett rack som ser ut som ett strandtennisrack och bollen liknar en innebandyboll Den 24 september kan du och en kompis ställa upp och tävla i vår turnering på Tryckeriet. Under hela sommaren kan ni träna på Tryckeriet, men ni behöver ringa och boka tid till 0738-021858.
    Förstapris: 5000 kronor. Andrapris: 3000 kronor . Tredjepris: 1000 kronor.
  • Dans: Komponera den coolaste koreografin tillsammans med kompisarna eller ställ upp själv i årets häftigaste danstävling där förstapriset är 9000 kronor. Bestäm själv vilken danskategori som du vill ställa upp med och förbered dig under hela sommaren inför tävlingen den 24 september på HusEtt på Maria Park. Framträdandet får vara max 3 minuter långt och låttexten får inte vara kränkande eller drogliberal. Anmäl dig senast 10 september till HusEtt@helsingborg.se. Ange namn, personnummer, adress och telefonnummer.

Percys pris: tävla i dans, fotografering och pickleball

Visa alla tillfällen

  • Längd: 24 timmar
  • Ålder: 13-19 år
Tillgänglighet på platsen
  • Accessible toilet
  • Elevator/ramp

Arrangör

Percy Nesslings stiftelse

Fritid Helsingborg