Information för utställare

Här finns information för utställare på mässan den 4 och 5 april.

På morgonen den april 4 öppnas dörrarna klockan 07.00 för utställare, klockan 9.00 för besökare. Åtkomst till B-hallen den 3 april cirka kl 16.00 för dem som ska inreda programmontrarna. För att in-/utflytt av större utställningar ska fungera så smidigt som möjligt under mässdagarna, planera så att endast ett kortare stopp krävs och att fordonet efter lastningen flyttas till någon av de intilliggande parkeringarna.

Skissen visar var du kan lasta in och ut större mässmaterial.

Datum och klockslag

4 april och 5 april är mässan öppen för elever mellan kl 9.00–15.00.

Entrédörrarna låses den 4 april och 5 april kl 15.00. Den sista dagen måste lokalen vara tömd och städad till kl 17.00, så det är bra om tömning av montern påbörjas så fort som möjligt efter stängning.

Monterplatserna i c-hallen är endast markerade med tejp, inga uppbyggda väggar. Golvet är täckt med grå filtmatta. Det finns tillgång till el och ett bord för dem som beställt det. Medtag gärna extra förlängningssladdar.

Förmiddags- och eftermiddagsfika ansvarar ni själva för. Helsingborg arena har öppet i sitt arenacafé.

Bemanningsschema programmonter b-hallen

På uppdrag av förvaltningscheferna i familjen helsingborg har det bestämts att fokus ska ligga på programinformation. Detta är ett bra tillfälle för gymnasieskolorna att synliggöra programmen för framtida elever. För att detta ska kunna genomföras måste alla hjälpas åt. Vägledarna är därför inplanerade på ett eller flera informationspass i programmontern, schema mejlas till syvarna.

Beställningar av mat till Gymnasiedagarna 2018

Här kan du som ställer ut på Gymnasiedagarna på Helsingborg Arena den 4 – 5 april beställa lunch från vårt café i förväg.
Beställ mat.

Mat som beställs i förväg faktureras till angiven adress.
Allt som köps på plats säljs mot kort- eller kontantbetalning men kan inte faktureras. Vi lämnar givetvis kvitto.
(Vid frågor, maila elina.wiman@helsingborg.se)
OBS: Vi tar emot beställningar till och med onsdagen den 28 mars kl 24:00.