Gymnasiemässa för dig i årskurs 9

Välkommen att besöka Gymnasiemässan i Helsingborg lördagen den 17 november 2018. Mässan är en samlingsplats fylld av tips och inspiration för dig som går i nian och som snart ska göra ditt gymnasieval.

Gymnasieskolorna i nordvästra Skåne ställer ut, ta chansen att ställa frågor och ta reda på allt du vill veta om respektive skola! Du och dina föräldrar får en total överblick av gymnasieskolornas samlade utbud, program och inriktningar.

Mingla runt, bli inspirerad och skaffa dig information inför gymnasievalet. Ställ frågor och prata med lärare och elever i de olika montrarna, passa på att hämta in så mycket information som möjligt.
Besök vårt Mässtorg, där finns SYV:are, representanter för Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskolan med flera, som besvarar alla frågor du kan tänkas ha om din framtid.

De flesta programmen finns på flera skolor och då ger Gymnasiemässan dig en unik chans att få en egen uppfattning om vilken skola som erbjuder det som passar just dig! Kursutbud, storlek på skolan, profilering, arbetssätt etc.

Mässan hålls i Helsingborg Arena, A-hallen, Mellersta Stenbocksgatan 14
lördagen den 17 november mellan kl 10.00 och 15.00. Fri entré.