Jobba hos oss

Tillsammans tänker vi bygga världens bästa skola för varje barn och elev. Vi strävar också efter att bli en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vill du vara med? 

Helsingborgs stads skolor är våra drygt hundratjugo kommunala förskolor, grundskolor, gymnasier och anpassad skola. Här jobbar tusentals medarbetare och förebilder som ska förbereda barn och ungdomar för en allt mer föränderlig och oförutsägbar värld.

Vi är en arbetsplats som styrs av grundläggande värderingar och en gemensam vision, där alla vet vad de ska göra och där alla tar ansvar. Vi verkar i en stad med stort framtidsfokus och vi är konkurrensutsatta. Det tycker vi är bra, för det betyder att vi hela tiden måste vässa oss och ständigt förbättras. Här arbetar vi med kollegialt lärande och delar med oss av vår kunskap och vårt lärande till varandra. Hos oss förväntas du ha förmågan och viljan att både utveckla och utvecklas.

Välkommen till Helsingborgs stads skolor, i staden för dig som vill något.

Hos oss har du många möjligheter

Som anställd i någon av Helsingborgs stads skolor är du en del av en stor och trygg organisation. Här har du tillgång till ett stort nätverk som gärna delar med sig av sin kompetens. Du har bland annat möjlighet att…

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.