Regional kick-off inför konferensen om Europas framtid

Europa direkt Halland och Europa direkt Skåne nordväst bjuder in till en kick-off inför konferensen om Europas framtid och om hur du kan vara med och forma EU:s framtid. Kick-offen hålls via Zoom den 16 april klockan 09:00-12:00. Här kan du anmäla dig.

På kick-offen får du kunskap om aktuella Europafrågor samt konkreta tips och verktyg på hur du kan driva dialog.

Seminariet riktar sig till dig som är engagerad inom civilsamhällets organisationer eller yrkesverksam inom skola, ungdomsverksamhet, mötesplatser, engagemangs- och demokratiarbete.