Stadsmässan H22 City Expo 30 maj till 3 juli 2022

Den här sommaren – då vill du vara hemma i Helsingborg! Den 30 maj till 3 juli kommer världen och framtiden till Helsingborgs gator.  Alla sinnen får vara med när vi utforskar lösningarna som ska ge oss en smartare, mer omtänksam och hållbar stad. Boka datumen och se till att ta dig ut i vimlet för att uppleva, våga, testa, lyssna, smaka och njuta!

Under 35 dagar, 30 maj till 3 juli 2022, kommer världen till Helsingborg. Staden kommer att fyllas av fascinerande upplevelser. Varje dag väntar något nytt på dig.

Här är programmet för H22 City Expo

På h22cityexpo.se kan du få en första glimt av allt spännande som sker i din stad till sommaren 2022. Det redan omfattande programmet uppdateras kontinuerligt med ännu fler och ännu starkare upplevelser i takt med att vi närmar oss nästa sommar.

Om H22

Se digital informationsträff med Ola Selmén

broken_image

H22 City Expo är en internationell stadsmässa i Helsingborg sommaren 2022. Men H22 är också resan dit och den fortsatta färden in i framtiden. H22 är mängder av spännande lösningar som ska ge människorna i Helsingborg högre livskvalitet i en smartare och mer hållbar stad. Alla är välkomna att bidra –  du också!

Samhället står inför utmaningar. De offentliga intäkterna kommer att minska och fler kommer att vilja bosätta sig i attraktiva städer som Helsingborg. Vi vill samtidigt ha ökad livskvalitet och ännu bättre service. Och det här går att lösa!

Men då behöver vi andra sätt att tänka, smartare teknik och nya lösningar och tjänster. Det är det som H22 handlar om. Stadsmässan H22 City Expo är magneten som lockar skarpa hjärnor från hela världen. Längs vägen ska vi tänka, utforska, utveckla, testa och göra.

H22 samarbetar redan med många nationella och globala partners som funderar på hur vi ska kunna bygga våra städer smartare, mer hållbara och bättre. Invånare, staden, näringslivet, föreningslivet och akademin skapar tillsammans livskvalitet ihop med de här innovatörerna.

H22 – The making of a Smarter City är ett initiativ av Helsingborgs stad och de kommunalt ägda bolagen NSR, Helsingborgshem, Öresundskraft, Port of Helsingborg, Helsingborg Arena & Scen samt NSVA.