Var med och skapa framtidens Helsingborg!

Helsingborg storsatsar för att utveckla lösningar på framtidens utmaningar. För att vår stad ska vara en stad att trivas och mår bra i, en stad formad av oss som bor och verkar här. Satsningen kallas H22 och handlar om att utveckla för människor, med människor.

H22 är något som angår oss alla. Det handlar om dig och dina nära och den stad som vi lever i. Det handlar om att söka svar på några svåra frågor. Hur tillgodoser vi de äldres växande behov? Hur ser framtidens skola ut? Hur motverkar vi psykisk ohälsa bland unga? Och hur kan vi öka invånarnas trygghet?

Det handlar om vår välfärd. Och det som behövs är att invånare möts, tänker och engagerar sig tillsammans! Därför bjuder vi in dig och andra helsingborgare för att prata om hur vi utvecklar framtidens Helsingborg.

Läs mer på H22:s webbplats.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.