Årets nytänk

Utmärkelsen årets nytänk delas ut till en person eller grupp i Helsingborgs stads organisation som har vågat, testat och gjort någonting nytt. Detta utifrån syftet att skapa ökat värde för helsingborgarna.

Utmärkelsen delas ut till personer som är anställda i någon av stadens förvaltningar eller i något av de helägda bolagen Helsingborg arena och scen, Helsingborgs hamn, Helsingborgshem och Öresundskraft. Utmärkelsen kan ges till en hel verksamhet, till en enskild medarbetare, chef eller till en grupp med anställda från olika delar av organisationen.

Årets nytänk kan handla om ett effektivare arbetssätt som kommit fram genom att någon har vågat gå ifrån de vanliga rutinerna. Det kan handla om ett oväntat samarbete som resulterat i förbättrad kvalitet. Utmärkelsen kan också ges till någon som har gått i framkant, testat någonting nytt och misslyckats. Det vill säga en person som fortsätter lära genom att våga, testa och göra på nytt.

Tävlingskategorier

Utmärkelsen delas ut i tre kategorier:

  • årets nytänk
  • årets miljökliv
  • årets misstag (där själva lärandet är det viktiga).

Vad består priset av?

Ett vinnande förslag i varje kategori utses. Priset består av en kompetenscheck på 50 000 kronor per kategori, som delas lika mellan de personer som ingår i det vinnande förslaget. Maxbelopp för en enskild medarbetare är 10 000 kronor. Pengarna ska användas för kompetensutveckling, till exempel kurs, studieresa, konferens eller liknande.

På Helsingborgs stads öppna intranät kan du läsa mer om stadens interna kvalitetsutmärkelser.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.