Vecka 12 2023

Under torsdag eftermiddag den 23 mars inträffade ett stort strömavbrott i Helsingborg som ledde till att cirka 4000 hushåll och fastigheter i centrala Helsingborg saknade ström. Strax innan 19-tiden var strömmen tillbaka hos samtliga hushåll/fastigheter och fjärrvärmen startades upp igen.

Natten mot fredag den 24 mars kom det in larm om en misshandel på Stortorget. En man i 40-års åldern fördes till sjukhus efter att ha blivit misshandlad. Polisen rubricerar ärendet som grov misshandel.

Lägesbilden visar på fortsatt inrapportering av skadegörelse på skolor och förskolor runt om i staden. Det rör sig om skadegörelse i form av glaskross, men även klotter och nedskräpning. Under veckan har det inkommit rapportering från Dalhem, Påarp och Mörarp.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.