Vecka 48 2022

Den senaste veckan visar lägesbilden färre antal inrapporteringar gällande skadegörelse överlag på stadens skolor samt förskolor. Stadens uppsökande och trygghetsskapande aktörer har haft skolor och förskolor som operativ inriktning under hösten.

Kommande aktiviteter

Inför jul och nyår samverkar staden i syfte att tillsammans identifiera eventuella risker som kan uppstå under ledigheten, besluta om åtgärder samt operativa inriktningar för det brottsförebyggande- och trygghetsskapande arbetet. Målet är att tillsammans arbeta för att öka tryggheten i det offentliga rummet.

Detta är effektiv samordning för trygghet

Effektiv samordning för trygghet (EST) är ett systematiskt arbetssätt som bygger på kunskapsbaserad brottsprevention. Målet är att minska och förebygga brott och otrygghet genom tidiga insatser när problem uppstår eller är på väg att kunna inträffa. Här kan du läsa mer.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.