Vecka 5 2023

Den 4 februari klockan 00.55 larmades SOS Alarm av flera uppringare som hört en kraftig smäll på industriområdet Gåsebäck. Fyra enheter från räddningstjänsten ryckte ut och polisen larmades till platsen.

Under natten spärrades platsen av och en teknisk undersökning genomfördes. Den kraftiga explosionen ledde till omfattande skador på kontorsbyggnaden, dörren till entrén blev helt demolerad och fönster krossades. Inga personskador har rapporterats. Polisen rubricerar händelsen som allmänfarlig ödeläggelse.

Staden aktiverade sin EST-grupp, effektiv samverkan för trygghet, där vi koordinerar olika åtgärder för att skapa trygghet i Gåsebäck och för att stödja polisen i deras arbete.

Under lördagen hade trygghetsvärdar som representerar staden, är klädda i gula västar och genom sin närvaro skapar trygghet, extra närvaro i området för att stötta stadens invånare och avskräcka de som vill begå brott.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.