Vecka 6 2023

Fredagen den 10 februari klockan 18.16 inkom larm om explosion vid ett flerfamiljshus på Annerovägen, Dalhem. Fasaden och entrén fick omfattande skador men ingen brand har uppkommit.

Natten till söndag 12 februari inträffade en skottlossning mot en fastighet på Carl Krooks gata. Inga personskador är rapporterade kopplat till händelsen. Staden aktiverade sin EST-grupp för att koordinera olika åtgärder för att skapa trygghet på Dalhem och Söder samt för att stödja polisen i deras arbete. Polisen har arbetat med utökad närvaro i stadsdelarna för att fånga upp tips och skapa trygghet. Trygghetsvärdarna har haft extra närvaro i stadsdelarna. Helsingborgshems områdesvärdar och trygghetsjour har haft utökad närvaro på Dalhem för att skapa trygghet för sina hyresgäster.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.