The application period for this reqruitment has ended.

Administratör till Stattenahemmet

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi en administratör till Stattenahemmet!

Stattenahemmet är ett Silviacertifierat vårdboende med 87 lägenheter. Vi är 95 medarbetare som arbetar i team där vi har hyresgästernas integritet, självbestämmande, delaktighet och individuella behov i fokus. 

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter som till exempel ekonomi, kund- och personalrelaterad samt allmän administration. Arbetet som administratör ställer höga krav på flexibilitet och service för verksamheterna. Du är första kontakten mot hyresgäster, anhöriga, besökare och personal.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har gymnasial utbildning med administrativ inriktning, kunskap och erfarenhet av administrativt arbete och schemaplanering.

Du har förmåga att kommunicera budskap på ett tydligt vis och behärskar således det svenska språket i både tal och skrift. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga och har serviceinriktat förhållningssätt. Du har ett positivt förhållningssätt och har förmåga att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv. Vi förutsätter att du bemöter andra med respekt.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper utifrån att vi arbetar med Omsorg i Helsingborgs värdegrund. Du ska vara ett stöd till verksamheten och ge daglig administrativ service, därför förväntar vi oss att du är lösningsorienterad eftersom ingen arbetsdag är den andra lik. Du trivs i en arbetsmiljö där du har många bollar i luften.

Det är meriterande om du B-körkort och har kunskaper om våra stödsystem t ex. Affärssystem UBW, Medvind, Procapita, Winlas och Personec P.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-02-10

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid 75%

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Ansökan kan tas i anspråk i framtida rekrytering av Administratör för andra verksamheter inom Vård- och omsorgsförvaltningen.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. . För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{