Administratör till vuxenenheten

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Socialförvaltningen i Helsingborg ansvarar för stadens individ och familjeomsorg. Vi har drygt 500 medarbetare som, med olika kompetenser, bidrar till att barn, unga och vuxna med olika typer av sociala problem och förutsättningar kan bli självständiga med livskvalité.

Socialförvaltningen har idag tre verksamhetsområden, Barn/Unga och Familj, Vuxen och Gemensamma resurser. I förvaltningen har vi även stödfunktioner som HR enheten, Serviceenheten, Kvalitetsenheten samt Ekonomienheten.

Om arbetsplatsen

Vuxenverksamheten ansvarar för det sociala arbetet gällande missbruksvård, psykosociala problem och psykiska funktionshinder för vuxna personer samt deras familjer. Vi är organiserade i 3 enheter bestående av utredning, behandling/stöd, stödboende/ socialpsykiatri. Din fysiska arbetsplats utgår från Gåsebäcksvägen, Stöd och boendeteamet. Din arbetstid är 0800-1700 vardagar.

Arbetsuppgifter

Arbetet som administratör på Socialförvaltningens vuxenverksamhet, Stöd och behandlingsenheten innehåller bland annat arbetsuppgifter som; framtagning av statistik, utbetalningar, faktura och avgiftshantering, rapportering, lämna ut handlingar, skriva anteckningar från olika former av möten, avtalsskrivning, schemaplanering mm.

I arbetet ingår även att skriva hyreskontrakt till stadens träningslägenheter samt att nära samverka med Boendekoordinatorn på enheten för att kunna vara stöd och avlösare till denne. Arbetet är varierande och du är en självklar del i de 7 olika teamen som du administrerar.

Som administratör är du organisatoriskt placerad direkt under enhetschefen, men arbetsleds av enhetens sektionschefer. Du förväntas ha ett nära samarbete med kollegorna med samma funktion i övriga enheterna och vara de behjälpliga vid arbetstoppar, semestrar , ledigheter och liknande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• erfarenhet av administrativt arbete
• erfarenhet av att arbeta självständigt och kan arbeta med deadlines
• god servicekänsla, stor flexibilitet och prestigelöshet
• lätt för att samarbeta och sprida arbetsglädje
• lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
• goda datorkunskaper och ser datorn som ett viktigt hjälpmedel i arbetet
• kunskap om interna systemen system som UBW, Medvind. Lifecare, Winlas etc.
• kunskap gällande schemaläggning och planering av arbete

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsperioden, så ansök redan idag!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  2023-03-31

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3950

Publicerad:
2023-03-16

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Socialförvaltningen

Kontakt

Anna Bjuggelius

Enhetschef

042105933

anna.bjuggelius@helsingborg.se

Cecilia Cederström

SSR

cecilia.cederstrom@helsingborg.se

Mounir Mansour

Kommunal

0732-31 55 41

mounir.mansour@helsingborg.se

Anna Carlsson

Vision

042 - 10 50 93

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.