Arbetsterapeut till vårdboendegruppen

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Som nytillträdd enhetschef har jag, tillsammans med mina medarbetare, en spännande resa framför mig. För mig är det viktigt att inte bara hitta dig som vill arbeta hos oss, men också att hitta dig som tycker det är lika viktigt som jag att arbeta för dem vi är till för – våra hyresgäster. 

Jag ser fram emot resan vi kommer att göra tillsammans! 

Är du legitimerad arbetsterapeut och vill vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att ha det övergripande rehabiliteringsansvaret tillsammans med fysioterapeut samt handleda och utbilda personalen. Du arbetar med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år.

Kvalifikationer

Jag söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som efter denna korta beskrivning blivit nyfiken på att arbeta i vårdboendegruppen.

Jag som är enhetschef heter Johanna Sempert och du är välkommen att ringa och prata med mig redan idag, så berättar jag mer om vad det innebär att jobba med oss.

Övrig information

Löpande urval sker. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2192

Publicerad:
2021-11-05

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Johanna Sempert

Enhetschef AT/FT vårdboende

phone 0733-27 28 35

email johanna.sempert@helsingborg.se