The application period for this reqruitment has ended.

Assistenter

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Arbetsplatsbeskrivning

Enheten LSS och BAB består av 10 LSS-handläggare, två handläggare med ansvar för matchning av daglig verksamhet mot brukares behov samt fyra bostadsbidragshandläggare.

Arbetsbeskrivning

Enheten söker nu en till två timanställda för hanteringen av sjuklöner enligt § 9 punkt 2 Lag om stöd och service för vissa funktionshindrade. Arbetet består i att kontrollera inkomna ansökningar om sjuklöner för personlig assistans från privata företag. Vid förekommande fall kontakta företagen för kompletteringar. Sedermera ska ansökningarna bedömas och beslutas om rätten till ersättning föreligger. Du kommer att arbeta efter överenskommelse.

Då vi för närvarande har begränsat utrymme kommer du arbeta med aktivitetsbaserad arbetsstation vilket kräver flexibilitet från din sida. 

Vi erbjuder en rökfri arbetsmiljö, kontinuerlig handledning av jurist och vi har ett generöst friskvårdsbidrag för våra anställda.

Välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning och du behöver vara noggrann och effektiv. Meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Du förväntas ha en hög produktivitet utan att rättssäkerheten eftersätts. Du bör ha viss erfarenhet av att arbeta med siffror och uträkningar. Då du förväntas ha kontakt med bolagen bör du behärska svenska språket i skrift och tal.

Vi förutsätter också att du är positiv, initiativrik, har god kommunikativ förmåga och bra samarbetsförmåga. Du kan hantera arbetssituationer med integritet och omdöme samt kan arbeta självständigt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 23 september

Anställningsform: tidsbegränsad anställning

Omfattning: deltid 75 %

Tillträdesdatum: snarast

Varaktighet: 31 december 2020

Antal tjänster: 2

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{