Ansök

Badvärd/Badvärdinna till Kallbadhusen

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Om arbetsplatsen

I Helsingborg finns tre kallbadhus. Råå Kallbadhus är föreningsdrivet och de övriga två, Kallis och Pålsjö Kallbadhus, drivs kommunalt. På våra kallbadhus badar man naken året om i vårt härliga Öresund. Arbetsplatsen ligger i en fantastisk och rogivande miljö.

Läs gärna mer om kallbadhusen via länken! https://helsingborg.se/uppleva-och-gora/kallbadhus/

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är serviceinriktad, engagerad och driven till Kallis och Pålsjö. Som badvärd ansvarar du t ex för att badavdelningen är städad, att våra bastu håller rätt temperaturer, sköter löpande underhåll, planerar & genomför evenemang som bastuchill, kallvbadsveckan, aufgusskvällar mm. Även kassaarbete och caféarbete ingår.

Arbetstiden är förlagd både dagtid, kvällstid såväl vardagar som helger.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har ett intyg på att du kan livrädda. Ingen aktiv badbevakning sker på Kallis eller Pålsjö men du måste ha kunskap om olyckan är framme. Vi ser gärna att du har utbildning som bastumästare eller liknande. Har du dessutom vana vid att arbeta med livsmedelsberedning så är det meriterande.

 Vi lägger stor vikt vid att vår gästers upplevelse ska bli så bra som möjligt. Eftersom arbetsplatserna är nakenbad så är det viktigt att värna om våra gästers integritet. Du måste också brinna för service och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor. Renligheten är en stor del i servicekänslan så det ställer krav på ordningssinne och ett öga för smutsen lättast sätter sig.

Arbetet är ibland både tungt och kallt så det krävs att du har en god fysik och är tålig.

 Du bör ha minst 3 år arbetslivserfarenhet inom något serviceyrke

Övrig information

Sista ansökningsdag:  2020-08-21

Anställningsform: Deltid

Omfattning: 75%

Tillträdesdatum: 2020-10-01

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1-2

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{