The application period for this reqruitment has ended.

Badvärd till Fritid Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med!

Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varaktigt fritidsutbud för alla i Helsingborg. Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser och stöd till föreningslivet i staden.

Arbetsuppgifter

I Helsingborg finns tre kallbadhus. Råå Kallbadhus är föreningsdrivet och de övriga två, Kallis och Pålsjö Kallbadhus, drivs kommunalt. Nu söker vi dig som är serviceinriktad, engagerad, och driven till Kallis och Pålsjö. Som badvärd ansvarar du t ex för att badavdelningen är städad, att våra bastu håller rätt temperaturer, sköter löpande underhåll, planerar & genomför evenemang som bastuchill, kallbadsveckan, aufgusskvällar, mm. Även kassaarbete och caféarbete ingår.

Arbetstiden är förlagt till både dagtid, kvällstid såväl vardagar som helger.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom något serviceyrke.

Tjänsten kräver att du har ett intyg på att du kan livrädda. Ingen aktiv badbevakning sker på Kallis eller Pålsjö men du måste ha kunskap om olyckan är framme. Vi ser gärna att du har utbildning som bastumästare eller liknande. Har du dessutom vana vid att arbeta med livsmedelsberedning så är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att vår gästers upplevelse ska bli så bra som möjligt. Eftersom arbetsplatserna är nakenbad så är det viktigt att värna om våra gästers integritet. Du måste också brinna för service och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor. Renligheten är en stor del i servicekänslan så det ställer krav på ordningssinne och ett öga för smutsen lättast sätter sig. Arbetet är ibland både tungt och kallt så det krävs att du har en god fysik och är tålig.

Övrigt

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF