Ekonomibiträde till Ringstorp-Västra Berga förskolområde

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Ringstorps förskola är en av 4 förskolor i Ringstorp-Västra Berga förskolområde. Förskolan består av 3 avdelningar och har ca 70 barn.

I området arbetar vi utifrån tema Hållbar Framtid, där vi mest fokuserar på social hållbarhet. Vår strävan är att alla våra handlingar bidrar till en hållbar framtid för våra barn på förskolan, där ett demokratiskt förhållningsätt blir en viktig del i vardagen på förskolan. Alla våra förskolor har egna kockar, där maten lagas utifrån att den ska ha så liten klimatpåverkan som möjligt och att vi tar tillvara alla råvaror och har ett lågt matsvinn. Vi vill att barn och pedagoger ska vara delaktiga i måltiderna och att maten ska skapa nyfikenhet och kunskap om hur maten kommer från jord till bord. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att servera och ta hand om maten på Ringstorps förskola, då den levereras från Ringstorpsparkens kök.

I arbetsuppgifterna ingår egenkontroll, som innebär temperaturmätning, rengöring i köket efter ett schema och följa upp de kontroller som krävs.

Väga matsvinn och registrera det enligt Helsingborgs stads riktlinjer.

Diska och hålla rent i köken på avdelningarna. 

Ansvara för beställning av såväl förbrukningsmaterial och servering.

Kvalifikationer

Kunskap och utbildning i egenkontroll för mottagningskök.

Kunskap och intresse för att ha ett hållbart arbetssätt, genom att sopsortera rätt, ansvar för att beställa relevant  mängd varor och ha intresse för att servera och göra måltiderna till en positiv upplevelse.

Lätt för att kommunicera, samarbeta och förmåga att arbeta självständigt.

Goda kunskaper i det svenska språket. 

Digital kompetens, för att både beställa, registrera och dokumentera.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2021-12-10

Anställningsform: Visstidsanställning, som kan bli tillsvidareanställning.

Omfattning: 50%

Tillträdesdatum: Januari- 22

Varaktighet: Visstidsanställning till 2022-06-30 med ev förlängning

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2227

Publicerad:
2021-11-18

Omfattning:
Deltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde 1

Kontakt

Ingegerd Persson

Rektor

phone 042-104593

email ingegerd.persson@helsingborg.se

Facklig företrädare: Kommunal

phone 010-442 79 51