Erfaren undersköterska till hemsjukvården

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3650 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi en erfaren undersköterska till hemsjukvården.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska i hemsjukvården arbetar du på uppdrag av enhetschef, sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut med att utföra HSL-åtgärder utifrån instruktion eller på delegation. Exempel på arbetsuppgifter kan vara avancerade provtagningar, injektioner och omläggningar, KAD-byte, spolning, periotionaldialys, syrgasbehandling eller parenteral nutrition via PEG/knapp. Dina arbetsuppgifter kan även innefatta att utföra fysio-och arbetsterapeutiska träningsåtgärder enligt instruktion samt hjälpmedelshantering. Utöver detta kan du även komma att bistå HSL personal med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är yrkeserfaren undersköterska med hög och bred kompetens samt har ett rehabiliterande förhållnings- och arbetssätt. Du är trygg i dig själv och är bekväm med att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Då du i ditt uppdrag kommer att samverka med olika yrkesgrupper krävs det även att du har förmågan att skapa goda samarbeten. Att vara undersköterska i hemsjukvården innebär att du måste vara i ständig utveckling och vi förutsätter att du är engagerad i både din egen, såväl som i verksamhetens, utveckling.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du:

• vara utbildad undersköterska

• ha flerårig yrkeserfarenhet som undersköterska 

• ha goda datorkunskaper och dokumentationsvana

• ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

• kunna cykla (även el-cykel) samt vara bekväm med att cykla i trafik

• ha B-körkort.

Det är meriterande om du har fördjupad kunskap och/eller yrkeserfarenhet av exempelvis multisjuka äldre, demens, palliativ vård, kvalificerad sjukvård eller psykiatri. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Löpande urval sker. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. 
Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Sista ansökningsdag: 2023-12-01

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid eller enligt önskad sysselsättningsgrad

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan en anställning på vård- och omsorgsförvaltningen begär vi att du visar upp ett giltigt utdrag i oöppnat kuvert från polisens belastningsregister. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
4692

Publicerad:
2023-11-20

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Patricie Lhota Pommer

Enhetschef hemsjukvårdsområde Centrum 1-2

0722-28 16 11

patricie.pommer@helsingborg.se

Susanne Holmqvist

Enhetschef hemsjukvårdsområde Syd 1-2

0730-96 12 02

susanne.holmquist@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.