Evenemangsprojektledare inom H22 City expo

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Ditt sammanhang: Världens häftigaste internationella stadsmässa

Siktet är inställt på sommaren 2022, då ska Helsingborg genomföra en stor stadsmässa som en manifestation av flera års arbete med att utveckla en smart, hållbar och innovativ stad. En stadsmässa där människan är i centrum, där livet mellan husen är lika viktigt som livet innanför väggarna och där utgångspunkten är livskvalitet.

Nu när vi går mot ett genomförande av H22 City expo letar vi efter ytterligare en riktigt skarp evenemangsprojektledare med stor drivkraft! Tillsammans med hela H22 City expoorganistaionen kommer du att spela en viktig roll i planerandet, kvalitetssäkringen och genomförandet av H22 City expo. Innan du läser vidare i annonsen vill vi att du tittar på den här korta filmen för att få en bild av vad H22 City expo är:

H22 City Expo | Next summer | Helsingborg | Sweden! – YouTube

H22 City expo kommer genomföras under 35 dagar och omfatta upplevelser, utställningar, konserter, föredrag och större internationella konferenser. 

Ditt uppdrag

Du är expert på att få saker och ting att hända. Du har förmågan att driva flera olika projekt och processer samtidigt utan att tappa fokus på slutmålet. Du gillar att befinna dig i sammanhang där snabba förändringar är vardag. Du kommer medverka för att skapa en stadsmässa i världsklass genom att du:

  • Besitter förmågan att snabbt förstå och ta dig an uppdrag och projekt
  • Tar fullt ansvar för dina projekt och processer, utifrån ett helhetsperspektiv
  • Är bra på att skapa relationer som bygger på framgång såväl internt som externt
  • Har ett strukturerat arbetssätt
  • Är trygg och engagerad i ditt arbete och leverera hög kvalitet utifrån satta deadlines
  • Är bra på att leda och engagera andra människor
  • Är pedagogisk och har förmågan att förmedla budskap i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen tror vi att du har

  • Flera års erfarenhet av att skapa, koordinera och genomföra större evenemang i stadsmiljö
  • Haft en betydande roll vid genomförande av såväl stora som små evenemang
  • Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska 

Tjänsten är tidsbegränsad.

Vi är nyfikna på dig! Urvalet kommer ske löpande så skicka genast in din ansökan. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver – annars håller vi dig uppdaterad. Vi ser fram emot att höra av dig!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2191

Publicerad:
2021-11-05

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
H22

Kontakt

Annika Persson

Projekt, kommunikations och eventansvarig

email annika.persson3@helsingborg.se