Eventkoordinator H22 City Expo – Fastighetsförvaltningen, Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Siktet är inställt på sommaren 2022, då ska Helsingborg genomföra en stor stadsmässa som en manifestation av flera års arbete med att utveckla en smart, hållbar och innovativ stad. En stadsmässa där människan är i centrum, där livet mellan husen är lika viktigt som livet innanför väggarna och där utgångspunkten är livskvalitet. Ditt sammanhang: Världens häftigaste stadsmässa. 

Arbetsuppgifter

Uppdraget är att agera möjliggörare av fastighetsförvaltningens genomförande av H22 City Expo 2022. Som eventkoordinator hos oss på fastighetsförvaltningen kommer du att vara en del av både större och mindre projekt med blandad karaktär. Hos oss kommer din flexibilitet till nytta, liksom din förmåga att använda din kunskap inom nya områden. Med ett starkt driv och engagemang möjliggör du både utveckling och genomförande av förvaltningens City Expo-satsning.  

  • Projektleda och koordinera arbetet med våra aktiviteter som ska visas upp under H22, och vad som händer på vägen dit.
  • Jobba nära stadens arbetsgrupp för H22
  • Nätverka både internt och externt för att på bästa sätt visa upp förvaltningens aktiviteter på stadsmässan.

En viktig del av arbetet är att sätta fastighetsförvaltningens H22 City Expo-arbete på kartan och öka kännedomen om förvaltningens innovationsarbete och arbetssätt för såväl invånare , kunder, medarbetare som externa parter.

 

Kvalifikationer

Vi vill att du ska ha erfarenhet av att planera, koordinera och genomföra arrangemang.

Du är positiv, lösningsfokuserad, prestigelös och innehar ett högt ansvarstagande
Du har förmåga att snabbt förstå och ta dig an uppdrag och projekt
Du tar fullt lead på ditt uppdrag men givetvis i nära samarbete och med ett helhetsperspektiv
Du har ett strukturerat arbetssätt samt är trygg och engagerad i ditt arbete

Vi letar efter en kollega som kan passa in i vårt gäng. Är det du?

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning, med start snarast och avslut 220731.

Urvalet kommer ske löpande så skicka genast in din ansökan. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver – annars håller vi dig uppdaterad. Vi ser fram emot att höra av dig!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  7 december 2021

Anställningsform: Tidsbegränsad

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse

Varaktighet: till och med 220731

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2251

Publicerad:
2021-12-01

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Fastighetsförvaltningen

Kontakt

Daniel Edenström

Administrativ chef

phone 042-107612

email daniel.edenstrom@helsingborg.se

Sofia Sörensen

HR chef

phone 042-105928

email sofia.sorensen@helsingborg.se

Vision Facklig organisation

phone 042-10 50 93