Förskollärare till Nanny Palmkvist förskolor område väst

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Välkomna till Nyckelpigans förskola!

Nyckelpigans förskola är av de fyra förskolorna inom Nanny Palmkvist förskolor område väst. Vi är belägna i ett lummigt område i centrala Helsingborg med närhet till Fredriksdal, Barnens skog och flera andra möjligheter. Här arbetar engagerade och erfarna förskollärare som utmanar barnen i sin lek, fantasi och språkutveckling. Nyckelpigans förskola riktar sig åt barn mellan 3-5 år och har ett nära samarbete med den närbelägna förskolan Regnbågen med barn mellan 1-3 år. 

På Nanny Palmkvist förskolor har vi hög tilltro till barnets egna förmågor och det pedagogiska arbetet vilar på en gemensam grund om lika värde och lika möjligheter. Här har vi förtroende för varandras olika kompetens och hos oss har du möjlighet att utvecklas i ditt arbete. Inom Nanny Palmkvist förskolor tar vi vara på egna erfarenheter genom ett övergripande samarbete i olika nätverk inom området. Förskolorna inom Nanny Palmkvist förskolor är partnerskolor till Malmö universitet. Här tar vi emot studenter och utamas ständigt i vår proffession.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kollega som vill vara med i vårt arbetslag i arbetet med våra 3 -5 åringar. Tillsammans med oss reflekterar du och planerar det pedagogiska arbetet. Du sätter upp mål och följer upp arbetet. Du lyfter utvecklingsbehov och bidrar till förskolans utveckling Ditt intresse för digitala verktyg i olika sammanhang berikar oss och du delar med dig av dina erfarenheter i det kollegiala lärandet. 

Med barnen är det naturligt för dig att arbeta i projekt. Du har en mycket god förmåga att inkludera barnen och du ser först och främst vad barnen kan före vad de inte kan. Lärmiljön anpassar och förändrar du efter barnens intressen och behov. Du tar tillvara på vardagliga situationer för lärande och din kreativa förmåga att väcka intresse och nyfikhet hos barnen skapar unika situationer för barns lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskolärare och som har erfarenhet av arbetet. Du har en god förmåga att fatta kloka beslut för den verksamhet du leder tillsamans med dina kollegor.

Vi lägger stor vikt både på din kommunikativa förmåga och din förmåga att skapa goda och förtroendefulla relationer med de du ska samarbeta med. Har du tidgare erfarenhet av handledning av studenter och kan ytterliggare språk, tex arabiska är det meriterande. 

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag: 21 10 24

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: enligt överrenskommenlse 

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2053

Publicerad:
2021-10-12

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde 3

Kontakt

Cecilia Hellberg

Rektor Nanny Palmkvist förskolor Väst

phone 042-10 50 00 vx

email cecilia.hellbergnilsson@helsingborg.se

Lärarförbundet Facklig organisation

phone 042-10 54 94

email lararforbundet@helsingborg.lararforbundet.se