Ansök

Fysioterapeut till vårdboende

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi två engagerade fysioterapeuter till vårdboendegruppen!

Vi har en gemensam organisation för fysioterapeuter som tillsammans ansvarar för stadens vårdboenden. Du ingår i en grupp där ni är 8 fysioterapeuter och 10 arbetsterapeuter och tillsammans har ni ett nära samarbete. Du kommer ha ansvar för ett eller två vårdboende, beroende på vårdboendets storlek, och det är här du har din arbetsplats.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi arbetar utifrån vår värdegrund för att skapa trygghet, vara mästare på möten, vara kreativ och modig och se till helheten. 

Du ansvarar för bedömning, träning, utvärdering och uppföljning gällande rörelseapparaten och andningsfunktionen. Du ansvarar för TENS behandling utifrån läkarordination samt bedömning, utprovning och uppföljning av tekniska hjälpmedel utifrån fysioterapeutens förskrivningsrätt. I arbetsuppgiften ingår även att handleda och delegera omvårdnadspersonalen. 

Som fysioterapeut hos oss arbetar du i team med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och undersköterskor. Du deltar på professionsmöten tillsammans med MAR och du fastställer mål för de fysioterapeutiska insatserna tillsammans med den enskilde och teamet och har en viktig roll när det gäller helheten kring planeringen.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Du ska vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra. 

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

• vara legitimerad fysioterapeut
• ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL, SoL och LSS
• ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana
• inneha B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Löpande urval sker.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-12-31

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-01-01

Antal tjänster: 2

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta kontaktpersonen i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{