Ansök

Grönyte- och lekplatsförvaltare

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Fastighetsförvaltningen med sina 50 medarbetare ansvarar för förvaltning och utveckling av stadens ägda och bebyggda fastigheter och bostadsrätter. Fastighetsförvaltningen driver byggnadsprojekt och bistår övriga förvaltningar i lokalförsörjningsprocessen.

Lokalerna skall vara ändamålsenliga och förvaltas med låg miljöbelastning och låga driftskostnader. Verksamheten drivs som en resultatenhet med ett långsiktigt hållbart tidsperspektiv och i konkurrens med andra aktörer. Lokalerna upplåts på affärsmässiga villkor med tydliga hyresavtal och med marknadsliknande hyra. Fastighetsförvaltningen är en utpräglad beställarorganisation.

Fastighetsförvaltningen har egen kompetens inom förvaltning, projektledning, lokalförsörjning, administration samt teknik, säkerhet och miljö. Tjänster därutöver upphandlas i konkurrens. Fastighetsförvaltningen förvaltar 270 lokalobjekt med en totalyta på 680 000 m2 samt 600 bostäder med en yta om 25 000 m2, med ett bokfört värde på totalt 4 500 mnkr. Vi omsätter 950 mnkr och investerar för 500 mnkr per år.

Som grönyteförvaltare ingår man i fastighetsavdelningen. Fastighetsavdelningen företräder förvaltningen som fastighetsägare. Avdelningen ansvarar för sina objekt såväl tekniskt och affärsmässigt som för kundrelation, fastighetsutveckling och klimatpåverkan. Beståndet består i huvudsak av förskolor, skolor, idrottsanläggningar och olika typer av vårdboenden, men också till exempel av Rådhuset, Kärnan, Sofiero, Olympia, Dunkers kulturhus, Stadsteatern och Konserthuset.

Vi har som målsättning att vara Sveriges smartaste fastighetsutvecklare med fokus på effektiva verksamhetslokaler.  

Arbetsuppgifter 

Vi söker nu en grönyte- och lekplatsförvaltare till ett utmanande och omväxlande arbete med stort ansvar.

Som vår grönyteförvaltare kommer du vara vår expert inom området grönytor och lekplatser. Du arbetar nära våra fastighetsförvaltare och kommer aktivt med förslag kring förbättring och utveckling av grönytor och lekplatser.
I rollen har du också kontakt med hyresgäster och myndigheter, planerar och genomför underhållsarbeten och hyresgästanpassningar samt hanterar olika driftsfrågor.
Du säkerställer att våra upphandlade grönyteentreprenörer fullgör sina åtaganden enligt avtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• högskoleutbildning, tex examen som landskapsingenjör eller annan utbildning som vi bedömer  likvärdig
• arbetslivserfarenhet inom grönytor och anläggning 
• erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande

Som person vill vi att du:
• är positiv, driven, engagerad, ansvarsfull och noggrann
• har lätt för att skapa kontakter samt har en god samarbetsförmåga
• har ett service- och målinriktat arbetssätt och du kan se verksamheten ur ett helhetsperspektiv
• har förmåga att utveckla rutiner och bidra till avdelningens och förvaltningens utveckling
• har ett förhållningssätt som är affärsmässigt och du förstår och respekterar förutsättningarna i en politiskt styrd organisation. 

Vi erbjuder dig ett intressant och ansvarsfullt arbete i ett positivt arbetsklimat med engagerade och kunniga kollegor.

Låter detta som en spännande tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Sofia Sörensen, HR chef, sofia.sorensen@helsingborg.se

042-105928

Sista ansökningsdag: 201206

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta kontaktpersonen i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{