The application period for this reqruitment has ended.

Grundskollärare åk 4-6 på Nanny Palmkvistskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Nanny Palmkvistskolan är en F-6 skola med ca 450 elever. Vi söker nu en lärare till vårt mellanstadium. Vi är en centralt belägen skola vilket ger oss möjlighet att utnyttja närheten till stadens kultur- och grönområden för att skapa lust till kreativt lärande. Hos oss möts du av en positiv och engagerad personalgrupp. Vi har låg omsättning av lärare då många väljer att stanna hos oss länge. Skolan växer så vi har nu behov av att rekrytera nya medarbetare och söker därför dig som är redo för nya roliga utmaningar.

Vill du läsa mer om Nanny Palmkvistskolan så besök gärna våra hemsidor:

https://nannypalmkvistskolan.helsingborg.se

Arbetsuppgifter

Välkommen till en trevlig arbetsplats med mycket energi, glädje och gemenskap.
Du kommeratt ingå i ett arbetslag kring den årskurs du främst kommer att undervisa i.

Planering, utvärdering, pedagogisk dokumentation samt mentorskap för en elevgrupp tillsammans med ett nära samarbete med kollgor i arbetslaget samt i övriga skolan ingår i uppdraget. Genom ett tydligt ledarskap, stor kreativitet samt ett stort engagemang leder du alla elever till en hög måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med legitimation eller på väg att få. Vi vill att du har behörighet att undervisa i flera ämnen på mellanstadiet. Då vi är en partnerskola och tar emot lärarstudenter är det önskvärt att du har en handledarutbildning.

Du ska bidrar till att rusta varje elev med kunskap och självförtroende till framtidspositiva och ansvarstagande elever. Genom ett tydligt ledarskap alltid strävar efter en inkluderande undervisning med kreativa lärmiljöer. Du ska ha en god förmåga att möta varje elev på ett förtroendefullt sätt och arbetar för goda relationer och ha ett naturligt gott bemötande i möten med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.

Med ett tydligt ledarskap och kreativa lärmiljöer skapar du ramarna för att tiden i skolan ska vara lärorik, rolig och lustfylld för alla elever. Du har modet att prova nytt, vågar misslyckas och drar nytta av det du lärde dig.

I din roll som pedagog använder du modern teknik och digitala verktyg för ett ökat kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Du gör lektionerna intressanta, roliga och vågar prova nya arbetssätt tillsammans med dina kollegor. För dig är det självklart att både eleverna och du längtar till skolan!

Övrigt

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.