The application period for this reqruitment has ended.

Gymnasielärare i svenska och engelska på Rönnowska skolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Rönnowska skolan är Helsingborgs största yrkesgymnasium. Hos oss går elever med framtidsdrömmar och som har hittat sin väg mot yrkeslivet. Vi har cirka 830 elever läsåret 2018/ 2019. Skolan ligger centralt i Helsingborg, nära Knutpunkten. Rönnowska skolan är inne i ett spännande utvecklingsarbete där du som pedagog får vara delaktig i vårt fortsatta arbete. Vill du vara med?

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår undervisning i svenska på Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet och Byggprogrammet samt mentorskap av en elevgrupp. Du deltar i den pedagogiska utvecklingen på skolan bland annat i arbetslag och ämneslag. Det kan även förekomma ämnesintegrerad undervisning, både med andra teoretiska kurser såväl som praktiska kurser.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i ett kreativt och ambitiöst arbetslag som kontinuerligt utvecklar vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och behörig för undervisning i svenska. Vi ser gärna att du också har engelska i din lärarbehörighet. Erfarenhet av undervisning och handledning på gymnasiet är meriterande. Vi sätter också stor vikt vid rätt personlighet.

Vi söker dig med ett genuint intresse för pedagogik och vill jobba för våra elevers ökade måluppfyllelse. Du är väl förtrogen med gymnasieskolans läroplan och kursplaner. Eftersom vi arbetar digitalt och alla elever har Chromebook, är det en förutsättning att du är bekväm med modern teknik.

Vi söker dig som har förmåga att skapa goda relationer till elever och personal och du är en trygg person med förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra för att uppnå höga resultat. Du har en positiv grundsyn och ett stort engagemang. Vi söker dig som vet att du har världens viktigaste jobb att få varje elev att lyckas.

Välkommen att söka till oss!

Övrigt

Det kan eventuellt bli en förlängning efter 2019-06-11.

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF