Handläggare till Uppdragsenheten

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Inom kort kommer en av våra medarbetare att vara tjänstledig och därför söker vi nu en vikarierande handläggare till vårt team på Uppdragsenheten i vård- och omsorgsförvaltningen.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Uppdragsenheten är en mindre enhet med tre handläggare som arbetar i team. Enhetens uppdrag är att verkställa beslut från vård- och omsorgsförvaltningens myndighet. Som handläggare ansvarar du bland annat för att rekrytera och matcha insatserna med kontaktperson, ledsagare, avlösare och stödfamilj efter ett beslut från LSS-handläggare. Även uppföljning av uppdragstagaren ingår i uppdraget.

Vi arbetar utifrån vård- och omsorgsförvaltningens värdegrund. Därför måste du kunna skapa trygghet, vara mästare på möten, vara kreativ, modig och se till helheten.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år. 

Kvalifikationer

För att kvalificera dig för tjänsten behöver du ha en högskolexamen/universitetsexamen som socionom eller beteendevetare eller ha en annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi söker dig som är positiv, proaktiv, har god kommunikativ förmåga samt ett gott bemötande. Du har även förmågan att bygga nätverk inom ditt uppdrag samt att samarbeta med övriga handläggare.

Det är meriterande om du har arbetat med målgruppen inom LSS.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vänligen ange ditt löneanspråk i ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-12-12

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse

Varaktighet: 2022-07-21, med möjlighet till förlängning

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2264

Publicerad:
2021-11-25

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Karin Lindkvist

Enhetschef

phone 042-10 69 27

Jasmina Besic

Handläggare, Uppdragsenheten

phone 042-10 73 34