Hemservice Helsingborg söker sommarvikarier

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi engagerade sommarvikarier till Hemservice!

Hemservice har i uppdrag att hjälpa våra kunder med städ, tvätt och inköp utifrån deras behov, både i ordinärt boende samt på särskilda boenden. Vi har sju servicegrupper som arbetar mot olika geografiska områden i Helsingborgs kommun och som ansvarar för kunderna i varje område. 

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i en personalgrupp med att serva våra kunder med det de behöver hjälp med enligt överenskomna och biståndsbedömda insatser. Arbetsuppgifterna innefattar städ, tvätt samt att handla åt våra kunder.

Du ser det som en självklarhet att utföra dina arbetsuppgifter med ett leende, och du gillar att möta människor med olika behov.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som vikarie får du 250 kronor per månad i friskvårdsbidrag. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande och flexibel samt har förmågan att hitta lösningar i olika situationer. Du ska ha lätt för att samarbeta och ha ett positivt synsätt.

Du förflyttar dig med cykel mellan kunderna och att kunna cykla är således ett krav. Du behöver även känna dig bekväm med att cykla i trafik.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av städ samt att du kan tvätta, stryka och mangla. Det är även meriterande om du har B-körkort.

Vi arbetar i miljöer där det kan förekomma husdjur samt tobaksrök. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Enligt överenskommelse

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 2023-08-31

Antal tjänster: 20

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3747

Publicerad:
2023-01-18

Omfattning:
Timavlönad

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Nina Gripemark

Enhetschef

042-10 76 19

Ingegerd Wingren

Arbetsledare

042-10 51 41

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.