Idrottsplatsvaktmästare på Fritid Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varaktigt fritidsutbud för alla i Helsingborg.
Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser och stöd till föreningslivet i staden.

Om arbetsplatsen

Vi som arbetar på Fritid Helsingborg ansvarar för drift av idrottsanläggningar, grönytor, kallbadhus och fritidsgårdar och mötesplatser i staden. 

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varierat fritidsutbud för alla i Helsingborg. Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser, och stöd till föreningslivet i staden. 

Arbetsuppgifter

Rollen vill något, är bra på problemlösning, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga, med verksamhetens uppdrag i fokus.

Som Idrottsplatsvaktmästare ser du till att alla som besöker oss känner sig välkomna och möts av en ren och säker anläggning, inomhus som utomhus.  I tjänsten ingår underhållsåtgärder såsom grönyte- och fastighetsunderhåll, reparationer av redskap och maskiner samt städning.  Vidare kommer rollen kontrollera att alla som är på anläggningens ytor har bokningar och att rätt nyttjare finns på rätt plats. 

Arbetet är förlagt vardagar, kvällar samt helg.

Idrottsplatsvaktmästaren arbetsleds av en arbetsledare. Där du inom enheten arbetar i nära kontakt med olika specialistkompetenser inom greenkeeping, fastighetsunderhåll, isvård, friskvård etc.

Kvalifikationer

Rollens främsta egenskap är att vara en relationsbyggare och teamspelare. Du har en stor förmåga av service där möten med våra besökare sker med en grundläggande förståelse för idrottens förutsättningar. 

Formella krav

B-körkort

Gymnasieutbildning

Du behöver även ha tillräckligt goda kunskaper i svenska i tal och skrift för att obehindrat kunna kommunicera med våra besökare.

Meriterande

Grundläggande datorkunskaper

Relevanta utbildningar för uppdraget

Ex. Adekvat utbildning inom drift- och fastighetsteknik; bad, isvård, konstgrässkötsel el. dyl.

Erfarenhet av att köra tunga fordon; traktor, truck, ismaskin etc.

Egen erfarenhet från idrotts- och föreningsliv är en fördel i detta jobb. 

Övrig information

Sista ansökningsdag:  2023-02-28

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3688

Publicerad:
2023-01-25

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Fritid Helsingborg

Kontakt

Karl Hansson

Chef

070 210 09 44

karl.hansson@helsingborg.se

Elisabeth Bengtsson

Administratör

042 104154

elisabeth.bengtsson1@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.