The application period for this reqruitment has ended.

Köksbiträde till Fritid Helsingborgs lägerverksamhet i sommar

Du vill något. Det vill vi med!

Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varaktigt fritidsutbud för alla i Helsingborg.
Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser och stöd till föreningslivet i staden.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu köksbiträde till vår lägerverksamhet på Bolmsö och Skånes Fagerhult.

I tjänsten kommer du:
• hjälpa till med bespisningen av cirka 40 ungdomar och 10-11 ledare
• tillaga och servera frukost, lunch, mellanmål och middag
• arbeta med olika uppgifter i köket
• diska, städa i köket och utföra dagliga rutiner för egenkontroll.

Vårt arbete bygger på tillit och förtroende där medarbetarna är en god förebild med en tydlig värdegrund baserat på mänskliga fri- och rättigheter och allas lika värde.

Kvalifikationer

Du har kunskap inom livsmedelshantering och matlagning till större sällskap eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av serviceyrket och grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien. Om du har erfarenhet av kollo, friluftsliv eller lägerverksamhet är detta meriterande. B-Körkort är en merit.

Du är lyhörd, lätt att samarbeta med och kan tillsammans med kollegor organisera verksamheten. Du har ett gott bemötande. Du reagerar och agerar konsekvent på våld, mobbning och alla former av kränkande behandling.

Som person är du flexibel, ansvarstagande, lyhörd och stresstålig. Du är en bra arbetskamrat som är lätt att samarbeta med. Du har god serviceförmåga och sätter stort fokus på kunden.

Övrigt

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF