Ansök

Koordinator till hemvården

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Vill du vara med och bidra till en god arbetsmiljö för våra proffsiga medarbetare?

Vi söker en koordinator till hemvårdsområde nord 3 som innefattar Dalhem, Ödåkra/Kattarp, Mariastaden och Berga. Huvudkontoret ligger på Dalhemsvägen. Tjänsten avser en tillsvidareanställning.

Vi söker även en koordinator till hemvårdsområde nord 4 som innefattar Centrum, Slottshöjden och Norr. Huvudkontoret finns på Slottshöjden. Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som koordinator kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter då du ska administrera och fördela driften för dagar, kvällar och nätter. Du ska förstå och verka för en balanserad ekonomi. Arbetet innebär olika ansvarsområden som till exempel att arbeta efter beslutad kvalitetssäkringsprocess inom hemvården enligt socialtjänstlagen, arbeta enligt planeringsprocesser och dokumentera i Procapita samt aktivt arbeta i Mina Planer avseende nya kunder.

Tjänsten som koordinator kommer även att innebära arbete ute i hemvården några pass i månaden, det kan gälla planerade eller oplanerade insatser hos enskilda kunder. Arbetet involverar även hantering av olika mötesformer där ditt uppdrag är att alltid se till våra kunders bästa. I ditt arbete kommer du att ha ett nära samarbete med enhetschefen beträffande schemaläggningar, bevakning av bemanningsbehovet och utvärdering av vikarier. Du kommer också att säkerställa bemanningsplaneringen av vikarier vid frånvaro samt arbetsanhopning efter verksamhetens behov. En del av din tid innebär att du samordnar introduktion av nyanställda medarbetare. Tjänsten innehåller helgarbete och vissa pass kommer att förläggas kvällstid.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Dina förmågor inom logistik, pedagogik och problemlösning ska märkas i det operativa arbetet och vi vill att du är van vid att fördela arbetsuppgifter. Du skall i ditt arbete jobba för en säker arbetsmiljö. Inom hemvården är det viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande. Vidare har du en god samarbetsförmåga och ser utveckling som en naturlig del i arbetet.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

  • vara utbildad undersköterska
  • ha goda datorkunskaper och dokumentationsvana
  • ha erfarenhet och tidigare arbetat i verksamhetssystemen Laps Care/life care, Procapita planering och Mina Planer
  • inneha B-körkort
  • kunna cykla
  • ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har en påbyggnadsutbildning och/eller goda kunskaper inom palliativ vård, kognitiv svikt, socialpsykiatri – beroende eller avancerad vård/rehabilitering.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-09-30

Anställningsform: En tillsvidareanställning och en tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Tillsvidareanställning tillträde snarast eller enligt överenskommelse, tidsbegränsad anställning tillträde 2020-11-01

Varaktighet: Tidsbegränsad anställning till och med 2021-03-31

Antal tjänster: 2

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{