The application period for this reqruitment has ended.

Koordinator till hemvården

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi en koordinator till hemvården! Vill du vara med och bidra till en god arbetsmiljö för våra proffsiga medarbetare?

Du kommer att arbeta som koordinator på hemvårdsområde nord 1 som innefattar Laröd, Hittarp, Domsten, Tågaborg och Stattena. Huvudkontoret ligger på Tågaborg, Villa Hevea.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som koordinator kommer du att arbeta med många varierande uppgifter i ditt uppdrag då koordinatorn ska administrera och fördela driften för dag/kväll och natt. I uppdraget ingår även att förstå och verka för en ekonomi i balans. Arbetet innebär att du har olika ansvarsområden som till exempel att arbeta efter beslutad kvalitetssäkring-process/ hemvård enligt socialtjänstlagen, att arbeta enligt beslutad planeringsprocess i Procapita planering, dokumentera i Procapita samt aktivt arbeta i Mina Planer gällande nya kunder.

Tjänsten som koordinator kommer även innebära att du arbetar ute i hemvården några pass i månaden, det kan gälla både planerade och oplanerade insatser hos enskilda kunder.

I rollen som koordinator ingår att hantera olika mötesformer där ditt uppdrag är att alltid se till våra kunders bästa.

I ditt arbete kommer du att ha ett nära samarbete med enhetschefen beträffande schemaläggningar, bevakning av bemanningsbehovet och utvärdering av vikarier. Du kommer också att säkerställa den bemanningsplaneringen av vikarier vid frånvaro samt arbetsanhopning efter verksamhetens behov. En del av din tid innebär att du samordnar introduktion av nyanställda medarbetare. Tjänsten innehåller helgarbete och vissa pass kommer förläggas om kvällen.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

För att gå vidare i rekryteringsprocessen ska du:

• vara utbildad undersköterska

• ha erfarenhet och tidigare arbetat i verksamhetssystemen Laps Care, Procapita planering och Mina Planer

• ha goda kunskaper inom verksamheten

• ha goda datorkunskaper och dokumentationsvana då uppdraget kräver ett intresse för tekniska lösningar, mobila verktyg och olika systemstöd

• ha lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift på ett kommunikativt och professionellt sätt

• inneha B-körkort

• kunna cykla.

Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning och/eller god kunskap i palliativ vård, kognitiv svikt, socialpsykiatri – beroende eller avancerad vård/rehabilitering.

Vi ser gärna att du har arbetat som koordinator tidigare och att du har erfarenhet av omvårdnadsarbetet samt har kunskap kring lagstiftningen HSL/SoL. Andra kompetenser som är viktiga för oss är att du har kunskap om ekonomisk styrning.

Dina förmågor inom logistik, pedagogik och problemlösning ska märkas i det operativa arbetet och vi vill att du har en vana med att fördela arbetsuppgifter. Du skall i ditt arbete jobba för en säker arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid att du har en stor förmåga att hantera stress och vi förväntar oss att du sätter värde på ett lojalt arbetssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-02-03

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2020-03-01

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{