The application period for this reqruitment has ended.

Kvalitetsledare HSL

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Vill du arbeta som kvalitetsledare hos oss inom äldreomsorgen? Nu söker vi dig som är legitimerad som ska arbeta tillsammans med SOL kvalitetsledarna.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Våra kvalitetsledare arbetar med målinriktat kvalitetsarbete. Uppdraget innebär att utveckla och vara drivande i frågor inom arbetsområdet för att kvalitetssäkra omsorgen i enlighet med våra kärnvärden och vår värdegrund. Detta görs tillsammans i nära samarbete med enhetschefer, kvalitetsledare, processutvecklare och medarbetare.

I ditt arbete kommer du att arbeta som ett operativt och nära stöd till våra enhetschefer för att skapa en likvärdig vård i hela Helsingborg. Som kvalitetsledare bidrar du till att skapa enhetliga rutiner och du kommer att vara en förebild i kvalitetsarbetet för all HSL personal. Därför kommer introduktionen av nya medarbetare vara en naturlig del i arbetet och då förstås, med fokus på god kvalitet åt kunderna.

En viktig del av ditt arbete är att vara ett stöd i förändringsarbete och du kommer att arbeta mycket med processerna ute på våra vårdboende och i teamen. Du kommer att arbeta som en gemensam resurs för alla våra kommunala vårdboende och på uppdrag av enhetscheferna. Viktiga samarbetsparter är MAS och MAR (medicinsk ansvarig sjuksköterska och medicinskt ansvarig rehabiliterare) för att nå målet om ett enhetligt arbetssätt för vår personal.

Eftersom rollen som HSL kvalitetsledare är ny i vår organisation så tänker vi oss att uppdrag kommer att utvärderas en gång om året och om det behövs, i takt med att förutsättningarna förändras. Vidare ska du som kvalitetsledare driva kvalitets- och delaktighetsplanen för omsorgen, säkerställa kvaliteten på tjänsterna som utförs åt kunderna och tillse att kundmålen uppnås genom att ansvara för måluppföljning. Dessutom kommer det att ingå att hålla ihop kvalitetsarbetet för:

  • Rutiner och processer för teamet på de olika enheterna
  • Att implementera och vidmakthålla processer
  • Tydliggörande arbete kring kvalitetsregister, arbetssätt/processer och struktur

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta. 

Kvalifikationer

Du ska ha en högskoleexamen och erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen samt lagstiftningen som styr det arbetet.

Du har en stor pedagogisk förmåga och har förmåga att entusiasmera de du jobbar med. Du är orädd och tycker om kvalitets- och utvecklingsarbete.

För att lyckas i arbetet som kvalitetsledare krävs vidare att du är strukturerad i ditt arbetssätt och har ett kundperspektiv.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med olika kvalitetsprocesser inom äldreomsorgen.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-01-19

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{