Lärare 4-6 till Elinebergsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Elinebergsskolan är en skola för alla och alla ska lyckas! Vi har cirka 950 elever från F-9 och ligger i de södra delarna av Helsingborg. Vi har hörselintegrerade klasser i nästan alla årskurser och särskola för elever upp till årskurs nio. På Elinebergsskolan har vi en vision där vi arbetar med eleverna utifrån den trygga, utmanande och attraktiva skolan.

Här ska alla känna sig välkomna och det finns många platser där vi umgås tillsammans. Vi tror på att utveckla framtidskompetenta elever som lär för livet och vi vill ha en attraktiv och trivsam miljö både ute och inne som inspirerar till nyfikenhet och nytänkande. Vi tror på kollegialt lärande så vi samplanerar och sambedömer. Digitala verktyg skapar möjligheter till att anpassa undervisningen till olika lärstilar och lockar fram kreativa undervisningsformer.

På Elinebergsskolan arbetar vi för varje elevs rätt att lyckas och känna sig värdefull. Att gå till skolan ska vara ett äventyr, det ska vara kul att komma hit både för elever, medarbetare och föräldrar! Vill du veta mer om vår skola? Om Elinebergsskolan.

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven legitimerad lärare i ma/no i årskurs 4-6 som vill vara en del i att utveckla vårt mellanstadium. Inför hösten satsar vi extra på mellanstadiet på Elinebergsskolan, du får vara med i starten och utveckla ett nytänkande arbetslag. Du gör skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du visar och gör det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för eleverna ska komma långt i sin kunskapsutveckling, att bli sitt bästa framtidskompetenta jag.

Kvalifikationer

Utifrån ditt tydliga och medvetna ledarskap och erfarenhet utformar du en öppen och trygg lärandemiljö. Som lärare har du förmåga att se till såväl det enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter. Du har hög social kompetens och vilja att arbeta nära kollegor och ledning för att utveckla mellanstadiet. Kollegialt lärande och sambedömning ser du som en framgångsfaktor, både för dig och verksamheten.

Du trivs när du får skratta, fundera och prova nytt tillsammans med kollegor och elever. Att bjuda på sig själv och vara nyfiken på vad andra bidrar med ser du som en självklarhet. Vill du vara med och bygga ett starkt mellanstadielag där trygghet och relationer står i fokus? Då är du pusselbiten vi saknar. Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2023-08-08 eller enligt överrenskommelse

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3918

Publicerad:
2023-03-17

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde 3

Kontakt

Helen Joelsson

Biträdande rektor

042-105574

helen.joelsson@helsingborg.se

Marie-Louise Persson

Biträdande rektor

042-105595

marie-louise.persson@helsingborg.se

Ulrika Andersson

Sveriges Lärare

042-10 55 58

ulrika.andersson@helsingborg.se

Nadja Rasmusson

Sveriges Lärare

042-10 55 58

nadja.rasmusson@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.