Ansök

Lärare åk 1-3 sökes till Maria parkskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Om arbetsplatsen

Maria Parkskolan är en F-9 skola i norra Helsingborg. Vi har arbetsglädje och studiero i fokus med målet att alla elever ska lyckas – varje dag och varje lektion. Undervisningen ska vara effektiv och leda till mindre stress för personal och elever. Det ska vara roligt att komma till jobbet!

Skolan ligger i ett idylliskt och grönt område med stora parkområden intill. Stranden och havet har vi på ett skönt promenadavstånd, likaså den pulserande staden. Våra lokaler är antingen nya eller nyrenoverade. Vi bedriver undervisning i tre skolhus. I takt med att skolan växer arbetar vi för att skapa små sammanhang för våra elever i den stora skolan. Hos oss förväntas du som medarbetare vara kreativ och nyfiken. Vi tror på att ta tillvara på den lust och energi som våra barn och elever har.

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag kommer du att undervisa och vara mentor för en klass på lågstadiet. Som lärare hos oss blir du en del av ett team med kunniga, erfarna och trevliga kollegor. Tillsammans ansvarar ni för planering, genomförande och bedömning utifrån styrdokumenten och skolans åtaganden. Här har vi ett stort fokus på arbetsglädje och att skoldagen ska vara inspirerande för våra elever.

Hos oss ges du som pedagog möjlighet att fokusera på eleverna och undervisningen. Skolan har fyra biträdande rektorer vilket gör att vi kan erbjuda ett nära ledarskap för både elever och personal. Du kommer även att ha ett nära stöd från elevhälsoteamet.

Välkommen att bli en del av ett härligt gäng på Maria Parkskolan! 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra elever att lyckas i skolan!

Du är legitimerad lärare för årskurs 1-3. Har du andra behörigheter så kan det vara intressant. Ditt elevfokus och relationella perspektiv är tydligt och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta och tänka nytt. I din yrkesroll måste du kunna skapa goda relationer med barn och vuxna. Du är ansvarsfull, flexibel och har god kommunikativ förmåga.

För att trivas och lyckas hos oss bör du ha lätt för att samarbeta och förmågan att visa intresse och förståelse för andra. Du bidrar med arbetsglädje genom att se möjligheter i vardagens arbete med eleverna, dig själv och ditt team.

Om du studerar till lärare eller har erfarenhet av undervisning är du också välkommen att söka.Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  25 september 2020

Anställningsform: Ferietjänst

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 3/12 2020 eller enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{