Ansök

Lärare åk 1,föräldraledighetsvikariat, Ringstorpsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Om arbetsplatsen

Ringstorpsskolan är en F-6-skola, med cirka 360 elever, som ligger i ett bostadsområde med promenadavstånd till Helsingborgs centrum. Områden som vi satsar extra på är miljö, hälsa och kultur. Vi lär oss av varandra genom kollegialt lärande. Genom åren har vi två gånger utsetts till bästa skola av Qualis.

Hos oss ges du ett stort utrymme för egna idéer och vi arbetar för att varje medarbetare ska uppleva sitt uppdrag både meningsfullt och hanterbart.

Vi förväntar oss av dig att du ska vara kreativ och delaktig i arbetet med att skapa en god arbetsmiljö för både elever och kollegor. Vi samarbetar för att främja elevernas utveckling, både gällande kunskaper och socialt.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som mentor i årskurs 1 och där ta ett aktivt ansvar för förekommande arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ta ansvar för att utveckla och bedriva undervisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare för årskurs 1. Du är en tydlig ledare som på ett strukturerat sätt förankrar din undervisning i gällande styrdokument. Dina kunskaper inom IKT är goda och du hanterar olika digitala verktyg med säkerhet. Du bygger goda relationer till elever, deras föräldrar samt med dina kollegor och du prioriterar ett varmt bemötande. Att samarbeta med ditt arbetslag, för att på bästa sätt stötta våra elever att nå målen, är en självklarhet för dig.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 6 november

Anställningsform: Vikariat

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 12 januari

Varaktighet: Vårterminen 2021, ev. längre

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta kontaktpersonen i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{