Ansök

Lärare åk 2 till Laröds skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Om arbetsplatsen

Laröds skola är en F-9 skola belägen i norra Helsingborgs. Skolan har under 2020 fått en ny fantastisk skolbyggnad och utemiljö som ger möjlighet till en stimulerande lärmiljö och många olika rastaktiviteter. Gå gärna in och titta på skolans film på vår hemsida. Skolan har en väl sammanhållen personalgrupp med fokus på sammarbete, samtliga pedagoger på skolan har lärarbehörighet. Skolans organisation består av 5 arbetslag som har ansvaret för våra 432 elever. Nya skolan innebär en NPF anpassad lärmiljö samt råder mobilförbud på skolan.

Arbetsuppgifter

Här blir du en del av ett kompetent arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att driva och utveckla undervisningen. På Laröd ser vi våra elever som allas elever och vi samarbetar gärna över gränserna. Det yttersta ansvaret för elevgruppen delar du alltid med en av dina kollegor.

Du kommer att välkomnas till en lugn arbetsmiljö där en god relation till eleven skapar motivation, trygghet och bra resultat. Vi erbjuder dig också ett nära ledarskap och i ditt team inspireras och lär man av varandra.

I den digitala utvecklingen har vi kommit långt och vi ser IKT som en självklar del av vår verksamhet. Just nu fokuserar vi istället på ett inkluderande perspektiv och språkligt arbete genom genrepedagogik.

Mentorskap för en klass ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa årskurs F-3. Det är ett plus om du har arbetat ett par år, men givetvis välkomnar vi även dig som nyligen tagit examen. Det viktigaste är att du har goda kunskaper för uppdraget.

Du är en engagerad medarbetare som har förmåga att se till det enskilda barnets behov såväl som till gruppens möjligheter. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta och ett professionellt bemötande till alla du möter.

För att trivas och lyckas hos oss krävs det att du är mål- och resultatinriktad samt att du, precis som vi, är väl förtrogen med att arbeta med digitala verktyg i undervisningen.

Övrig information

Sista ansökningsdag:  31/7- 2020

Anställningsform: Ferieanställning

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 10/8

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{