Lärare i förskola till Tofta förskola i Gantofta

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Tofta förskola ligger i Gantofta strax utanför Helsingborg. Förskolan ligger mitt i byn och är granne med skolan och den nya idrottshallen som står färdig under våren -22. Tofta förskola är en del av Bårslöv/Gantofta förskoleområde där även Kaprifolgatans förskola och Salladsgatans förskola i Bårslöv ingår. På Tofta förskola går det  drygt 90 barn. Förskoleområdet leds av en rektor och en biträdande rektor. Rektorn har sitt kontor på Tofta. I förskoleområdet arbetar även en specialpedagog som har ett mycket nära samarbete med arbetslag och ledning. 

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en förskollärare som brinner för att utveckla undervisningen och utbildningen i förskolan, liksom sig själv och sina kollegor. Du är i ständig progression och blir en viktig pusselbit i utvecklingen av Tofta förskola. Vi är i en spännande utvecklingsfas och behöver dig som är medveten om betydelsen av hur din undervisning och ditt förhållningssätt bidrar till barns möjligheter att lära och utvecklas. Du kommer att omges av kompetenta positiva kollegor som brinner för sitt arbete och som samtidigt har en vilja att dela med sig till sina kollegor. Vi erbjuder spännande utmaningar, en vilja och ett driv att skapa en förskola där både barn och pedagoger utvecklas varje dag. 

Det systematiska kvalitetsarbetet är en viktig del av arbetet för att skapa de bästa förutsättningarn för varje barns möjlighet till utveckling och lärande och utbildningens kvalité. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med förskollärarexamen och förskollärarlegitimation. Du har erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete, en positiv inställning, en god förmåga att leda dina kollegor och brinner för ditt arbete. Vidare har du har en god förmåga att planera, dokumentera, följa upp, utvärdera och analysera din undervisning och dina kollegors arbete. Du är strukturerad i ditt arbetssätt, sätter klart definierade mål och håller dig uppdaterad med aktuell forskning. Att arbeta med digitala verktyg är en självklarhet för dig och du utforskar gärna det tillsammans med barnen. Du uppskattar att arbeta som ett team och är samtidigt beredd att ta det ansvar som behövs för att driva förskolans arbete framåt och vara en del av det spännade utvecklingsarbete vi befinner oss i. Du delar gärna med dig av din kunskap men är även öppen för andras perspektiv. Känner du att detta stämmer in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan till Tofta förskola. 

Övrig information

Sista ansökningsdag:  211203

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Snarast eller enl ök. 

Varaktighet: heltid

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2239

Publicerad:
2021-11-22

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde 4

Kontakt

Moa Wikstrand

Rektor

phone 042-107630

email moa.wikstrand@helsingborg.se

Maria Eriksson

Biträdande rektor

phone 042-103116

email maria.eriksson@helsingborg.se

Therese Olsson

Facklig representant Lärarförbundet

phone 042-104153

email therese.olsson@helsingborg.se

Lärarnas riksförbund Facklig organisation

phone 042-10 59 98