The application period for this reqruitment has ended.

Lärare i fritidshem till Bårslövs skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Om arbetsplatsen

Bårslövs skola är en F-6 skola med cirka 270 elever som ligger mitt i Bårslöv med nära till naturen. Du tar dig enkelt till Bårslöv med regionbuss från Helsingborg, alternativt två minuters bilväg från E6/E20.
På Bårslövs skola arbetar vi efter våra ledord ”Med glädje, trygghet och motivation lyckas alla elever bli sitt bästa jag”. Med bra relationer, språkutvecklande arbetssätt, rastaktiviteter för att skapa trygghet och studiero, utrustning och stöd för varierande behov och digitala verktyg för varje elev gör vi på Bårslövs skola tillsammans allt för att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att utvecklas. Vi jobbar för att fånga elevernas intressen i det personliga mötet, och vår ambition är lärande i grupp där elevdelaktigheten är hög.  Hos oss är förändring normen.

Arbetsuppgifter

Vi satsar på vår fritidsverksamhet som är en viktig del av elevernas hela skoldag och söker nu lärare i fritidshem inför höstterminen 2020. Hos oss har vi flera utbildade fritidspedagoger/lärare i fritidshem och vi vill att allas kompetenser ska få chans att komma till sin rätt.

Vem är du och vilka drivkrafter och kompetenser har du som kan bidra till ett bättre lärande för våra elever? Du förväntas att dela med dig kollegialt och bidra till verksamhetsutveckling och får möjlighet att utmana dig själv och det du vill utveckla. Du bidrar till att eleverna får en kreativ, inspirerande och utmanande fritidsvistelse med goda kamratrelationer, socialt samspel och kompetens för framtiden. Du planerar, dokumenterar och utvärderar verksamheten tillsammans med kollegorna. Det systematiska kvalitetsarbetet är viktigt för att vi ska förbättra och utveckla vår fritidshemsverksamhet löpande.
Du ansvarar för undervisning på fritidshemmet och undervisning i årskurs i samarbete med klasslärare. Vi arbetar med att utveckla vår skolsamverkan och arbetar tillsammans kring eleverna.

Är du den vi söker? Som vill utveckla vårt fritids, ser lärandet som en självklarhet under hela skoldagen och delar med dig utifrån dina kompetenser för att ge eleverna en bra dag, hela dagen och möjligheter inför framtiden?

Kvalifikationer

•Du har lärarlegitimation med behörighet i fritidshem.
•Du har förståelsen att vi alla bidrar utifrån våra olika kompetenser till att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen och lärandet.
•Du har ett stort hjärta och nyfikenhet på eleverna och deras lärande. Din elevsyn är inkluderande, du har ett lågaffektivt bemötande och förmåga att se hur den enskilde elevens behov liksom gruppens bäst ska tillgodoses.
•Du är kreativ och nytänkande och du delar med dig av dina kunskaper och arbetar kollaborativt och kollegialt för att lära mer och utvecklas tillsammans. Du är en varm person som har lätt att skapa relationer och har en god social förmåga att möta elever med skiftande behov. Du har ett tydligt eget ledarskap och ser vad som behöver göras både i tillfället men också på längre sikt samt har förmågan att inspirera och inspireras tillsammans med dina kollegor.
•Du är lösningsfokuserad och flexibel.
•Du har goda kunskaper inom digitala verktyg och är nyfiken på den digitala utvecklingens möjligheter och använder dig självklart av detta i din vardag.

För oss är det viktigt att skapa hållbara team med varierade kompetenser, rätt person på rätt plats ger dig bra förutsättningar i din utveckling och de bästa möjligheterna för elevernas lärande.
Stämmer detta in på dig är du varmt välkommen med din ansökan! Tveka inte då vi tillämpar löpande urval.

Övrig information

Sista ansökningsdag:  200813

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 200817 eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{