The application period for this reqruitment has ended.

Lärare i matematik och NO till Dalhemsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Dalhemsskolan är en lugn och omtänksam skola, med härlig stämning och välutbildade lärare. På skolan går drygt 400 elever i åk F-9.

Nära till kunskap – Dalhemsskolan är skolan för dig som vill ha nära till kunskap. Hos har eleverna alltid nära till sina lärare, eftersom vi finns hos våra elever under hela skoldagen. Vi har höga förväntningar på våra elever och våra kollegor.

En lugn skola nära dig – Vår skola ligger i nära och natursköna miljöer. Hit är det enkelt att gå, cykla eller åka buss.

Våra elever och lärare trivs – Vi är en omtänksam skola, där elever och lärare trivs. Våra elever har studiero på lektionerna och lär även på rasten genom våra planerade rastaktiviteter. Det stärker också vår gemenskap och skapar förutsättningar för varje elev att bli sitt bästa jag.

Arbetsuppgifter

Dalhemsskolan söker lärare i matematik och NO för undervisning i årskurs 4-9.

Vi söker dig som har höga förväntningar på våra elevers kunskaper och värdegrund. Du som söker är en driven person med positivt förhållningssätt och delar våra värderingar. Du har en god kommunikativ förmåga, är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för samarbete. I ditt vardagliga arbete har du också förmåga att skapa tillitsfulla relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du arbetar med ett inkluderande arbetssätt där du arbetar aktivt med elevinflytande, pedagogisk planering och formativ bedömning utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Dina arbetsuppgifter består i att undervisa med tillhörande planering och bedömning i matematik och NO för elever i årskurs 4-6. I din bedömning dokumenterar du elevernas framsteg och arbetar med formativ bedömning. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar för eleverna där pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå. Mentorskap kan förekomma i tjänsten.

Tjänsten motsvarar 60 % men det finns möjlighet att kombinera tjänsten med andra vakanta tjänster på skolan.

Kvalifikationer

Du är behörig i de för tjänsten relevanta ämnena och årskurserna.

Du bör ha erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

Du följer aktivt med i forskning och utveckling.

Erfarenhet av att synliggöra kvalitet och likvärdighet, vad som görs, varför och vad det leder till. Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse.

Välkommen till Dalhemsskolan!

Övrigt

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF